Uutiset

Itäkylä-viikon ohjelma 2019

Tänä kesänä vietämme kymmenettä Itäkylä-vikkoa. Tapahtumiin ovat kaikki lämpimästi tervetulleita kunta- ja kylärajoihin katsomatta! ————— LAUANTAI 13.7. Moottoripyöräretki: yhteislähtö M-Marketin pihasta klo 9:30. Takaisin noin kello 16. MAANANTAI 15.7. Frisbeegolfkisa: Kuoppalan kuntoradalla kello 18:00 alkaen. (Kuoppalantie 221) Ammeskallion patikka: yhteislähtö kello 18:00, Ammesmäentie 120, omat evään mukaan. TIISTAI 16.7. Lavis-tanssijumppa (45 min) Itäkylän nuorisoseuralla vetäjänä … Continue reading "Itäkylä-viikon ohjelma 2019"

Lue lisää

Itäkylän Perunavarasto myyty

Itäkylän maa- ja kotitalousseura on myynyt Itäkylän Perunavaraston Ammesmäeltä AHK Service Oy:lle kauppahintaan 40 000 euroa, kyläyhdistys hyväksyi kokouksessaan 20.6.2018 kaupan ja kauppakirjat allekirjoitettiin 30.1.2019.

Lue lisää

Smartpost Itäkylään

Joulukuun 2017 lopussa Posti lopetti palvelupisteensä Itäkylässä ja lähimmät postin palvelupisteet ovat sijainneet Vimpelissä ja Nississä. Tänään Itäkylän M-Marketissa on otettu käyttöön Postin SmartPost -pakettiautomaatti joka mahdollistaa pakettien lähettämisen ja noutamisen, lähettäessä paketteja maksu tulee suorittaa etukäteen Postin nettisivujen kautta. Pakettiautomaatti sijaitsee kyläkaupan sisätiloissa ja on käytettävissä kaupan aukioloaikoina.

Lue lisää

Asukaskyselyä tuulivoimapuistosta

Tällä viikolla on asuintalouksiin postitse jaettu asukaskyselyä koskien Iso Saapasnevalle suunniteltavaa 7-10 tuulivoimalan suuruista tuulivoima-aluetta. Asukaskyselyä on jaettu noin 5 kilometrin säteellä hankealueesta. Ympäristövaikutusten arviointimenettelyyn liittyvän kyselyn on teettänyt hankkeen suunnittelusta vastaava ABO Wind Oy. Tuulivoimaloiden rakennustöiden on suunniteltu alkavan vuonna 2021, alueelle on jo marraskuussa 2018 valmistunut tuulimittausmasto.

Lue lisää

Uusi asfaltti kyläteille

Ammesmäentie ja Luomalantie (Lamminkoskelle asti) on heinäkuun aikana saanut uuden päällysteen, myös Luomalantien risteystä on tietyön yhteydessä levennetty. Kyseiset Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen tieurakat urakoi SL Asfaltti Oy.

Lue lisää

Kymmenes Itäkylän jalkapallo-ottelu päättyi tasapeliin

Kymmenes Itäkylän jalkapallo-ottelu ukkomiehet vastaan sinkut pelattiin lauantaina helteisessä säässä peliaikana 12,5 + 12,5 minuuttia, ensimmäinen puoliaika meni tasaisessa väännössä, ensimmäisen puoliajan aivan lopussa ukkomiesten hyökkääjä unohtui vartioimatta maalin oikealle puolelle ja onnistui ohjaamaan pallon verkkoon, erätauolle mentiin ukkomiesten 1-0 johtoasemassa. Toisella puoliajalla sinkkujen joukkue onnistui tasoittamaan hyökkääjän hienolla yksilösuorituksella pelin, ukkomiesten joukkueen hyökkääjä onnistuin … Continue reading "Kymmenes Itäkylän jalkapallo-ottelu päättyi tasapeliin"

Lue lisää

Itäkylä-viikon ohjelma 2018

Tänä kesänä vietämme jo yhdeksättä Itäkylä-viikkoa. Tapahtumiin ovat kaikki lämpimästi tervetulleita kunta- ja kylärajoihin katsomatta! Ohjelma muutosvarauksin. Viimeisin ohjelma/aikataulu Itäkylän Facebook-ryhmässä. ——- TIISTAI 10.7. (Huom. aika!) 4H:n kesäpäivä lapsille ja nuorille kylätalolla (Uimalantie 39) klo 12-14 alakouluikäisille ja klo 14-16 yläkouluikäisille. Ohjelmassa mm. uimista, saunomista, pelailua, minigolfia ja beach volleytä. Omia eväitä voi ottaa mukaan. … Continue reading "Itäkylä-viikon ohjelma 2018"

Lue lisää

Nettisivut uudistettu

Itäkylän nettisivuja on kesäkuun aikana päivitelty ja tänään uudet WordPress -pohjaiset nettisivut ovat vihdoin julkaistu, uudet nettisivut sisältävät loogisemmat URL-osoitteet ja toimivat myös paremmin älylaitteilla verrattuna aiempiin vuosikymmenen alussa julkaistuun Joomla pohjaiseen sivustoon.

Lue lisää

Itäkylä-viikon ohjelma 2016

TERVETULOA ITÄKYLÄ-VIIKOLLE Tänä kesänä vietämme jo seitsemättä Itäkylä-viikkoa. Viikko-ohjelmassa on vanhoja hyviksi koettuja tapahtumia, mutta aina myös jotain uutta. Itäkylä-viikon tapahtumiin ovat kaikki lämpimästi tervetulleita kunta- ja kylärajoihin katsomatta! Ohjelma muutosvarauksin. Itäkylä-viikon ohjelmaan pääset tästä. LISÄYS Itäkylä-viikon ohjelmaan: Paljon kysytty kurssi nyt Itäkylässä. Paritanssin perusteet voi ottaa haltuun rennolla pikakurssilla su 10.7.2016 ja to 14.7.2016 … Continue reading "Itäkylä-viikon ohjelma 2016"

Lue lisää

Intoilu -palkinto Itäkylään

Kehittämisyhdistys Aisapari ry. jakoi ensimmäiset Intoilu -tunnustuspalkinnot. Itäkylän maa- ja kotitalousseuran palkinnon vastaanotti Esa Takala. Valinnan perusteluina olivat voimakas ja innovatiivinen hanketoiminta, monikanavainen tiedotus, markkinointi ja yhteydenpito, jotka osoittavat, että kylä tahtoo pitää huolta kyläläisistä ja heidän hyvinvoinnistaan ja hankkia viihtyisään kylään myös uusia asukkaita. (Aisapari-tiedote 1/2013)

Lue lisää

Vastaa kyselyyn!

Itäkylän tulevaisuuskysely on jaettu Itäkylän talouksiin. Kyselyn on tehnyt Veera Juntunen Oulun yliopistolta ja se liittyy Itäkylän kyläsuunnitelman päivittämiseen. Kyselyn avulla halutaan selvittää Itäkylän asukkaiden, vapaa-ajanasukkaiden ja ”lomakävijöiden” odotuksia kylän kehittämisestä. Kyselyyn voi vastata myös internetissä osoitteessa: http://www.webropolsurveys.com/S/B98828A999DE27B3.par Vastausaikaa 12.4.2013 saakka! http://www.webropolsurveys.com/S/B98828A999DE27B3.par

Lue lisää

Itäkylän Syysmarkkinat

ITÄKYLÄN SYYSMARKKINAT LAUANTAINA 15.9.2012 KLO 10-14 Itäkylän Kalusteen pihapiiri TERVETULOA! Myyntipaikka on ilmainen, ilmoittaudu numeroon 06-5664240/Pasi Valkosalo/Itäkylän Kaluste arkisin klo 9-17 välillä. Kaikki myyjät ovat tervetulleita, ota oma pöytä mukaan!

Lue lisää