Kylätalo

Itäkylätalo

Itäkylän kylätalon osoite: Uimalantie 39, 62660 Itäkylä

Itäkylän kylätalon sijainti kauniin Lappajärven rannalla luo upeat puitteet juhliin ja muihin tapahtumiin. Vuonna 2005 talkoilla rakennettu kylätalo on vapaasti kaikkien yli 18 vuotiaiden vuokrattavissa ja siellä onkin vuosien varrella pidetty paljon tapahtumia, kokoontumisia ja juhlia. Taloon mahtuu 30-40 henkeä, suotuisissa keleissä terassi tuo runsaasti lisätilaa. Kylätalolla on hyvin varusteltu keittiö liesineen ja jääkaappeineen sekä pieni astiasto. Erinomaiset löylyt saa puilla lämpiävässä saunassa. Saunamakkarat voi grillata varaavassa takassa. Suihku ja wc löytyvät myös. Uimaranta on matala ja lapsiystävällinen. Uimaranta toimii myös kylän yleisenä uimarantana, joten aurinkoisina päivinä rannalla saattaa olla vilskettä.

Vuokraus
Kylätalon vuokrausta hoitaa M-Market Itäkylän henkilökunta. Heiltä voi tiedustella vapaita aikoja. Avaimen haku ja palautus onnistuvat joustavasti kaupan aukioloaikana. Kylätaloa ylläpitää Itäkylän Maa- ja kotitalousseura ry. Katso hinnasto, vuokra maksetaan käteisellä kaupalla avainta noudettaessa. Vuokraaja huolehtii kylätalon siivouksesta seuraavaa käyttäjää varten.

Kylätalon säännöt (PDF)
Kylätalon hinnasto (PDF)

Tilat ja varustus:
– tupakeittiössä pirttipöydät 30-40 hengelle
– varaava takka
– nykyaikaisesti varusteltu keittiö: jääkaappi, astianpesukone, mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin, liesi sekä hyvä perusastiasto
– tv ja blu-ray/dvd-soitin, karaoke
– valokuitu / langaton verkko
– piano

Pihapiiri:
– yleinen uimaranta + pukukopit
– katos
– grillauspaikka
– beach volley -kenttä
– lipputanko+lippu
– pihapiirissä toimii lasten kesäteatteri