Itäkylä-viikon ohjelma 2018

Tänä kesänä vietämme jo yhdeksättä Itäkylä-viikkoa. Tapahtumiin ovat kaikki lämpimästi tervetulleita kunta- ja kylärajoihin katsomatta! Ohjelma muutosvarauksin. Viimeisin ohjelma/aikataulu Itäkylän Facebook-ryhmässä.

——-
TIISTAI 10.7. (Huom. aika!)
4H:n kesäpäivä lapsille ja nuorille kylätalolla (Uimalantie 39) klo 12-14 alakouluikäisille ja klo 14-16 yläkouluikäisille. Ohjelmassa mm. uimista, saunomista, pelailua, minigolfia ja beach volleytä. Omia eväitä voi ottaa mukaan. 4H tarjoaa mehua ja pientä purtavaa.

SUNNUNTAI 15.7.

1. Kouluratsastuskisat alkaen klo 10.00 Itäkylän ratsastuskentällä (Suvitie 54). Ilmoittautumiset harjoitusluokkaan: lappajarvenratsastajat(ät)gmail.com ja 1-tason luokkiin ilmoittaudutaan SRL:n kisapalvelun kautta. Tervetuloa seuraamaan kilpailuja, paikalla myös kanttiini!

2. Lastenteatteria kylätalon rannassa (Uimalantie 39): Väritädit ja Jykä Itäkylässä. Huom! kaksi näytöstä klo 13.00 ja 16.00.
Täti Sininen, Täti Punainen ja Jykä muuttavat kesäasukkaiksi Tolska-tontun mökkiin Lappajärven Itäkylään. Kaunis järvimaisema ja suloinen mökki ylittävät kaikki Tätien haaveet. Pian kuitenkin huomataan, miten erilaisia odotuksia lomailun suhteen voikaan olla, eikä yhteentörmäyksiltä vältytä. Toisia auttamalla, omista tunteista kertomalla ja ennen kaikkea laulamalla ja leikkimällä kaikille lopulta tulee taas hyvä mieli – ja loma voi jatkua!
Väritädit ja Jykä yhdistelee teatteria ja lastenlaululeikkejä hykerryttävän värikkääksi kokonaisuudeksi. Jokainen esitys on vähän erilainen, sillä se tapahtuu vuorovaikutuksessa yleisön kanssa. Esitykset soveltuvat kaikille vauvasta vaariin. Lippu yli 3-vuotiaille maksaa 7 euroa.

MAANANTAI 16.7.
Ammeskallion patikka. Lähtö klo 18.00 Ammesmäentie 120. Omat eväät mukaan!

KESKIVIIKKO 18.7.
1. Avoin Itäkylän golfmestaruus
Kaikille avoin tutustuminen golfiin, ei tarvitse olla pelannut aikaisemmin. Kokoontuminen klo 16.30 lyöntipaikalla, jossa ammattitaitoista opastusta. Kierros alkaa klo 18 joukkuekisana.

2. Kyläkirjailta klo 18.00 Nuorisoseuralla
”ITÄKYLÄ KIRJAKSI – tehdään kirja meistä!”
Tule kuulemaan, missä vaiheessa kyläkirjassa mennään! Mielenkiintoista tietoa mm. Amerikan siirtolaisuudesta. Tilaisuus on myös keskustelu- ja muistelutilaisuus. Tilaisuuteen voi tuoda kuvia, joita voisi käyttää kyläkirjassa. Mikäli mahdollista, kuvat digitoidaan samassa tilaisuudessa tai erikseen sovittavana aikana.

TORSTAI 19.7.
Frisbeegolf-rataan tutustuminen klo 18.00 ja mahdollisesti kisa päälle.
Paikka: Kuoppalan kuntorata, Kuoppalantie 221.

PERJANTAI 20.7.
Itäkylä Lappajärven markkinoilla. Varaa myyntipaikkasi (oma pöytä mukaan; paikkamaksu 10€.)

LAUANTAI 21.7.
Itäkylä Lappajärven markkinoilla
Jalkapallo-ottelu klo 15.00 Ukot ja Akat vs. Sinkut.

SUNNUNTAI 22.7.
Lastenteatteria kylätalon rannassa (Uimalantie 39): Väritädit ja Jykä Itäkylässä. Huom! kaksi näytöstä klo 13.00 ja 16.00.
Ks. lisät. sunnuntain 15.7. kohdalta.