Kahdestoista Itäkylän jalkapallo-ottelu päättyi tasapeliin

Itäkylä-viikon päättäneestä lauantaina pelatusta kahdennestatoista Itäkylän jalkapallo-ottelusta kehkeytyivät maalijuhlat, perinteisessä ukkomiesten ja sinkkujen välisessä ottelussa maalinteko alkoi heti ensimmäisellä minuutilla sinkkujen joukkueen rakennettua hienon hyökkäyksen päätteeksi nopean pikamaalin. Sinkkujen joukkue hallitsi peliä ensimmäisen puoliajan, tilanteen ollessa pahimmillaan jo 3-0. Ensimmäisellä puoliajalla ukkomiesten joukkue sortui jatkuviin puolustuspään virheisiin. Erätauolle mentiin kuitenkin sinkkujen vain yhden maalin johtoasemassa.

Toisen puoliajan viime minuuteilla tilanne oli sinkkujen joukkueelle 7-5, ukkomiehet onnistuivat ensin kaventamaan pelin ja lopuksi kyseenalaisesti tuomitusta rangaistuspotkusta tasoittamaan pelin lisäajalla. Kesän 2021 ottelu päättyi 7-7 tasapeliin.

Viime vuonna ottelua ei koronapandemian vuoksi pelattu, edellinen pelattu ottelu vuonna 2019 päättyi 1-1 tulokseen.