Kymmenes Itäkylän jalkapallo-ottelu päättyi tasapeliin

Kymmenes Itäkylän jalkapallo-ottelu ukkomiehet vastaan sinkut pelattiin lauantaina helteisessä säässä peliaikana 12,5 + 12,5 minuuttia, ensimmäinen puoliaika meni tasaisessa väännössä, ensimmäisen puoliajan aivan lopussa ukkomiesten hyökkääjä unohtui vartioimatta maalin oikealle puolelle ja onnistui ohjaamaan pallon verkkoon, erätauolle mentiin ukkomiesten 1-0 johtoasemassa.

Toisella puoliajalla sinkkujen joukkue onnistui tasoittamaan hyökkääjän hienolla yksilösuorituksella pelin, ukkomiesten joukkueen hyökkääjä onnistui kuitenkin varsinaisen peliajan loppuminuuteilla harhauttamaan sinkkujen puolustajan ja laukomaan toisen maalinsa tässä ottelussa. Toisen puoliajan lisäajalla nähtiin erikoinen tilanne kun keskialueella sinkkujen joukkueen kapteenia rikottiin ja tilanteesta tuomittiin rangaistuspotku, sinkkujen joukkueen pitkäaikainen kapteeni onnistui tekemään tästä rangaistuspotkusta tasoitusmaalin ja samalla ensimmäisen maalinsa ottelusarjan historiassa.

Ottelu päättyi tasapeliin 2-2.

Aikaisemmat ottelut:

11.7.2009    5-5     tasapeli
17.7.2010    4-4     tasapeli
16.7.2011    5-5     tasapeli
21.7.2012    3-2 rp.    Ukkomiesten voitto rangaistuspotkukilpailun (4-2) jälkeen
20.7.2013    1-1     tasapeli
19.7.2014    3-3     tasapeli
18.7.2015    5-5     tasapeli
16.7.2016    5-5     tasapeli
22.7.2017    5-5     tasapeli
21.7.2018    2-2     tasapeli