Neljästoista Itäkylän jalkapallo-ottelu pelattu

Itäkylä-viikon päättänyt neljästoista Itäkylän jalkapallo-ottelu lauantaina 15.7.2023 ukkomiesten ja sinkkujen välillä päättyi ensimmäistä kertaa sinkkujen voittoon. Ottelun ensimmäistä puoliaikaa hallitsi sinkkujen joukkue ja puoliajalle mentiinkin sinkkujen 3-1 johtoasemassa. Toisella puoliajalla ukkomiehet onnistuivat tasoittamaan pelin, mutta sinkut onnistuivat vielä tekemään 4-3 maalin ja näin ensimmäistä kertaa ottelusarjan historiassa peli päättyi voittoon varsinaisella peliajalla ja ensimmäistä kertaa sinkkujen voittoon.
Perinteisesti tasapeliin päättyneen ottelun pelaajat olivatkin aluksi hieman hämmentyneitä ottelun aikaiseen päättymiseen kun tasapeliä ei tällä kertaa tullutkaan.

Edellisen vuoden (2022) ottelu päättyi 3-3 tasapeliin.